Example thumb
2

Składniki

15 Kilogramów
Wieprzowina
2 Szklanki
ryż biały
4 Sztuki
marchew
1 Sztuka
seler
1 Sztuka
zioła prowansalskie
1 Łyżka
przyprawa typu vegeta
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso pokroić na kawałki, posypać ziołami prowansalskimi, wrzucić do garnka podlać wodą.
  2. Gotować przez 10 minut.
  3. Marchew, seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach, położyć na mięso, wsypać opłukany ryż. Wierz ryżu posypać łyżką vegety.
  4. Wlać 3-4 szklanki wody, przykryć pokrywką i gotować aż ryż będzie miękki.

Opis

Polecam

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!