Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Konkurs szkolny- przepis zaakceptowany.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Fasolka szparagowa zielona
|
|
500 | Gramów |
Bób
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
brokuły
|
|
8 | Łyżeczek |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Łyżeczki |
ocet balsamiczny
|
|
3 | Łyżeczki |
musztarda
|
|
2 | Łyżeczki |
Miód gryczany
|
|
0.5 | Sztuki |
Żółta papryka
|
|
1 | Łyżeczka |
ziarna słonecznika
|
|
1 | Łyżka |
ziarna sezamu
|
|
1 | Łyżka |
pestki dyni
|
|
5 | Sztuk | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |