Czosnkowe grzanki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Czosnkowe grzanki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1916-1702057605845.jpeg&w=3840&q=75)
Za pomocą tej pysznej przekąski na pewno uda ci się odstraszyć wszystkie wampiry! Na wierzchu polej grzanki ketchupem - będą bardziej krwiste.
3
0 / 0
Za pomocą tej pysznej przekąski na pewno uda ci się odstraszyć wszystkie wampiry! Na wierzchu polej grzanki ketchupem - będą bardziej krwiste.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
50 g masło
1 szt. bagietka
2 szt. czosnek
1 szt. ser mozzarella
1 łyżka keczup
Przygotowanie
Piekarnik nastawić na średnią temperaturę.
Wymieszać w miseczce masło z czosnkiem aż masło będzie miękkie.
Lekko opiec z jednej strony wszystkie kromki.
Wyjąć kromki z piekarnika i posmarować ich nieopieczoną stronę przygotowanym wcześniej masłem czosnkowym.
Posypać posmarowane powierzchnie kromek odrobiną tartego sera.
Jeszcze raz włożyć kromki do piekarnika i opiekać dopóki ser się nie zarumieni i nie zacznie lekko bulgotać.
Wyjąć kromki i polać ketchupem.