Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nadają się na duże przyjęcie jak i na codzienną przekąskę. Szybko przyrządzisz, najlepiej na dzień lub dwa wcześniej - żeby się "przemacerowały"
1 | Kilogram |
Śledzie
|
|
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Szklanka |
olej słonecznikowy
|
|
0.33 | Szklanki |
Ocet 10%
|
|
4 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
7 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
20 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |