Czerwona majonezowa

m7
Czerwona majonezowa

0

0 / 0

kapusta z majonezem..........

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

1 łyżecz. sól

1 łyżecz. cukier

500 g kapusta czerwona

1 szt. cebula

1 łyżka ocet

4 łyżka majonez

0.50 łyżecz. pieprz

Przygotowanie


1

Kapustę poszatkować, posolić i odstawić na 15 minut.

2

Cebulę obrać, umyć i pokroić w kosteczkę.

3

Dodać pozostałe przyprawy do smaku i majonez.

4

Wszystko wymieszać.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

170

kcal

Białka

1

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

14

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły