Example thumb
1

Składniki

0.5 Kilograma
Kapusta czerwona
2 Szczypty
sól, pieprz
2 Szczypty
cukier
2 Łyżeczki
ocet
2 Łyżeczki
masło
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
jabłka
3 Sztuki
ziele angielskie
2 Sztuki
liść laurowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę poszatkować, ugotować dodając ziele i liść laurowy, odcedzić i ostudzić.
  2. Do kapusty dodać drobno pokrojoną cebulę i jabłko starte na dużych oczkach.
  3. Doprawić do smaku.
  4. Polać przyrumienionym masłem.

Opis

Kapusta z jabłkiem - majstersztyk do obiadu!

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!