Example thumb
0

Składniki

150 Gramów
ingridient
Makaron Lubella Mini świderki z czekoladą
250 Gramów
Ricotta
1 Łyżka
sok z cytryny
1 Sztuka
Starta skórka cytryny
1 Łyżka
miód
1 Szklanka
maliny
1 Pęczek
truskawki
1 Pęczek
mięta
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Sprawdź przepis na: http://mientablog.com. Makaron gotujemy do miękkości, około 6 minut.
  2. Ricottę mieszamy z sokiem i skórką z cytryny, oraz z miodem. Nakładamy ją do słoiczków. Przykrywamy warstwą truskawek oraz porcją makaronu.
  3. Na wierzchu układamy maliny i dekorujemy świeżą miętą.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!