Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto czekoladowe z bitą śmietaną, mascarpone i malinami to doskonała propozycja na letnie popołudnie. Jest niezbyt słodkie, a smak czekoladowego biszkoptu, kremu z mascarpone i bitej śmietany połączonej z malinami tworzy wyrafinowaną kompozycję smakową.
7 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
cukier puder
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
2 | Sztuki |
Fix do śmietany
|
|
8 | Łyżek |
cukier
|
|
8 | Dekagramów |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Kilograma |
maliny
|
|
0.5 | Litra |
śmietanka kremowa 30%
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
0.5 | Szklanki |
Kawa napar bez cukru
|
|
0.5 | Łyżki |
ocet
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |