Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak pojawia się ochota na lekki deser to panna cotta jest idealnym wyborem. A czekoladowa panna cotta z ręcznie robionym sosem truskawkowym ma niebiański smak! Podbicie tego połączenia smakowego dają nam dodatkowo lody waniliowe. Ten przepis sprawdzi się na gorące dni!
PANNA COTTA |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
1 | Sztuka |
Laska wanilii
|
|
10 | Gramów |
ŻELATYNA
|
|
50 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
SOS TRUSKAWKOWY |
|||
350 | Gramów |
truskawki
|
|
35 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
DODATKOWO |
|||
250 | Gramów |
Lody waniliowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |