Czekoladowo - miętowa mokka

decomorreno
Czekoladowo - miętowa mokka

0

5 / 2

Czekolada i mięta to dwa niezwykle wyraziste smaki. Choć są tak od siebie różne to jednak świetnie się ze sobą komponują. Wypróbuj nasz czekoladowy pomysł na mokkę w akompaniamencie mięty pieprzowej. Mokka w takiej właśnie odsłonie - to połączenie delikatności i intensywności, które doskonale Cię pobudzi i doda pozytywnej energii na cały dzień.

5

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


1 porcja

Składniki

60 espresso

0.50 szkl. mleko roślinne

1 łyżka kakao decomorreno

1 łyżecz. ksylitol

2 łyżka śmietanka kokosowa

Przygotowanie


1

W rondelku podgrzej mleko wraz z kakao oraz ksylitolem (opcjonalnie).

2

Dodaj gorące espresso i ekstrakt miętowy.

3

Całość podawaj udekorowaną ubitą śmietanką kokosową.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły