Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Panettone to klasyczny świąteczny wypiek rodem z Włoch. Puszysta, mocno bakaliowa babka drożdżowa jest idealnym wzbogaceniem świątecznego stołu. Jej przepiękny zapach podczas pieczenia unosi się w całym domu dlatego warto ją upiec w dniu Wigilii, aby dom był przepełniony jej znakomitym i intensywnym aromatem.
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
320 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
70 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
rodzynki
|
|
30 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
50 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
100 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Łyżeczka |
Skórka z pomarańczy
|
|
80 | Gramów |
masło
|
|
3 | Sztuki |
Jajka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |