Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedstawiamy bezbłędne połączenie delikatnego kruchego ciasta, słodkiej bezy i soczystych owoców, które zrobi furorę w każdym domu! Ciasto cudownie pachnie, jest wilgotne od owoców i do tego wygląda po prostu obłędnie. Smacznego! Rekomendowana forma 30×40 cm
Składniki na kruchy spód: |
|||
390 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów |
Kakao
|
|
250 | Gramów |
masło
|
|
90 | Gramów |
cukier puder
|
|
5 | Sztuk |
ŻÓŁTKA
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Składniki na nadzienie: |
|||
60 | Dekagramów |
śliwki
|
|
125 | Gramów |
maliny
|
|
250 | Gramów |
porzeczki
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
Składniki na bezę: |
|||
5 | Sztuk |
Białka
|
|
250 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
Skrobia ziemniaczana
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |