Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Takiej słodkiej, a jednocześnie zdrowej przekąski jeszcze nie było! Wegańskie, czekoladowe gofry z bananami można podawać z każdym smakiem lodów. Całość polecamy udekorować pistacjami, a będzie jeszcze pyszniej i piękniej.
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
Mielone siemie lniane
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Sztuka |
banan
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
200 | Gramów |
Mąka ryżowa
|
|
85 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
50 | Gramów |
Migdały mielone
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
250 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
1 | Litr |
lody wegańskie
|
|
0.5 | Szklanki |
Pistacje obrane
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |