Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Obłędnie pyszne ciasto, któego nie trzeba piec? Proszę bardzo! Kruchy herbatnikowy spód, delikatny budyniowy krem oraz wierzch oblany ciemną, aromatyczną czekoladą uwieńczoną posypką orzechową. Oto prawdziwa poezja idealnie skomponowanych smaków. Bezbłędny strzał w 10 na każdą okazję!
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
herbatniki
|
|
750 | Mililitrów |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
Budyń czekoladowy
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
300 | Gramów |
masło
|
|
SKŁADNIKI NA POLEWĘ: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki |
mleko
|
|
3 | Łyżki |
Cukier brązowy
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
Orzechy włoskie posiekane
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |