Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zakręcone bułeczki z aksamitnym kremem czekoladowym, posypane chrupkimi orzechami włoskimi - brzmi pysznie? Tak samo pysznie smakuje! To przepis, który już wkrótce może stać się Twoim ulubionym pomysłem na deser.
Składniki na ciasto: |
|||
260 | Gramów | ||
![]() |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
Drożdże suszone
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
80 | Gramów |
masło
|
|
50 | Mililitrów |
mleko
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
Nadzienie: |
|||
60 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
1 | Szklanka |
krem czekoladowo-orzechowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |