Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zainspiruj się naszą propozycją dla wszystkich czekoladożerców dbających o zdrowie. Wypróbuj przepis na najlepsze pod słońcem czekoladowo-orzechowe batoniki z dodatkiem słodkiej moreli. Proste w przygotowaniu, obłędnie smaczne, bezglutenowe i pełne cennych wartości odżywczych. Nie musimy chyba dodawać, że od tych bajecznych czekoladowych trójkącików trudno się oderwać?
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
180 | Gramów |
migdały
|
|
30 | Gramów |
pestki słonecznika
|
|
2 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
1 | Łyżka |
syrop z agawy
|
|
6 | Sztuk |
Suszone morele
|
|
60 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
130 | Gramów |
Czekolada deserowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |