Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna tarta czekoladowa z delikatnym nadzieniem budyniowym i karmelizowanymi gruszkami. Ogłędnie smakuje i pięknie wygląda.
SPÓD TARTY |
|||
35 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Kostka |
masło
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
KREM |
|||
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
400 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
KARMELIZOWANE GRUSZKI |
|||
3 | Sztuki |
gruszka
|
|
20 | Gramów |
masło
|
|
40 | Gramów |
cukier
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |