Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis szefa kuchni hotelu Esplanade z Australii z 1929 dla Anny Pavlovej według Nigelli Lawson. Czekoladowa beza z dodatkiem lekkiej bitej śmietany z dodatkiem sezonowych owoców to prawdziwe niebo w gębie.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet winny
|
|
300 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
czekolada
|
|
250 | Gramów | ||
6 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |