Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zainspiruj się naszym fenomenalnym przepisem na przekładane ciasto z bezą, herbatnikowym spodem i intensywnie czekoladowym środkiem. Wypiek zyskuje wyjątkowego charakteru dzięki delikatnie przypalonemu wierzchowi bezy. Absolutna rozkosz dla oka i podniebienia, przekonaj się sam!
SKŁADNIKI NA SPÓD: |
|||
200 | Gramów |
herbatniki
|
|
140 | Gramów |
masło
|
|
SKŁADNIKI NA WARSTWĘ CZEKOLADOWĄ: |
|||
45 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
Mąka pszenna Lubella
|
|
180 | Gramów |
Czekolada deserowa
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
JAJA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI NA BEZĘ: |
|||
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |