Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto czekoladowe wg Nigella, które zrobisz ekspresowo. Ciasto czekoladowe z bitą śmietaną robi się szybko, a jeszcze szybciej znika ono z talerza.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
100 | Gramów |
Czekolada deserowa
|
|
100 | Gramów |
czekolada
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
175 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
2 | Sztuki |
Fix do śmietany
|
|
1 | Łyżka |
ekstrakt waniliowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |