Czekoladki z paluszkami
goodfoodlover
Niecodzienne połączenie - słony smak paluszków ze słodyczą czekolady. Wystarczy roztopić czekoladę, przelać ją do foremek i poczekać aż wystygną. Idealne dopełnienie porannej kawy lub popołudniowej herbaty.
0
0 / 0
Niecodzienne połączenie - słony smak paluszków ze słodyczą czekolady. Wystarczy roztopić czekoladę, przelać ją do foremek i poczekać aż wystygną. Idealne dopełnienie porannej kawy lub popołudniowej herbaty.
2
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
10 porcji
Składniki
150 g czekolada gorzka
1 szt. lubella paluszki
Przygotowanie
1
Roztop czekoladę.
2
Połam paluszki.
3
Do silikonowej formy wlej część czekolady, połóż paluszki i uzupełnij formę czekoladą.