Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sól himalajska postrzegana jest najzdrowsza i najczystsza sól istniejąca na ziemi. Z kolei kakao to jedyna taka roślina, która zawiera substancję o nazwie anandamid, odpowiedzialną za wytwarzanie uczucia euforii. Dlaczego zatem nie poekspertymentować i nie połączyć ze sobą tych wspaniałych właściwości tworząc wyjątkową i oryginalną w smaku czekoladę do picia? Spróbujecie, przepadniecie!
30 | Szklanek | ||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
mleko
|
|
250 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
Sól himalajska
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |