Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przedastawiamy teraz coś dla miłośników kawy i zdrowego odżywiania. Oto nasz czekoladowy pomysł na mokkę w akompaniamencie mięty pieprzowej. Czekolada i mięta to dwa niezwykle wyraziste smaki. Choć są tak od siebie różne to jednak świetnie się ze sobą komponują. Nasza mokka w tej odsłonie stanowi połączenie delikatności i intensywności, które doskonale Cię pobudzi i doda pozytywnej energii na cały dzień.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
60 | Mililitrów |
Espresso
|
|
120 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
3 | Krople |
Ekstrakt z mięty pieprzowej
|
|
1 | Łyżeczka |
Ksylitol
|
|
3 | Łyżki |
śmietanka kokosowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |