2

Składniki

3 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
0.5 Kostki
margaryna zwykła
1 Szklanka
cukier
0.25 Szklanki
woda
0.5 Sztuki
Mleko w proszku
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Margarynę z cukrem roztopić i ciągle mieszać. Dodajemy cukier waniliowy, wodę i kakao.
  2. Lekko przestudzić i dodać mleko, dobrze wymieszać.
  3. Wlać na talerz i włożyć do lodówki.

Opis

To smak z mego dzieciństwa... Taką czekoladę robiła nam moja mamcia:)

Podobne przepisy

Sernik z polewą kakaową

Przepis
Średni Do 3 godz
Sernik z polewą kakaową

Tort czekoladowy

Przepis
Trudny Do 3 godz
Tort czekoladowy

Blok czekoladowy z herbatnikami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Blok czekoladowy z herbatnikami

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ekspresowe ciasto czekoladowe

Fale Dunaju z owocami

Przepis
Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Podwójnie kakaowe rogaliki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Podwójnie kakaowe rogaliki

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!