Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Karp to najpopularniejsza świąteczna ryba. Warto ją zrobić w nieco nowocześniejszym wydaniu! Pieczona wersja karpia jest lekka, a dzięki dużej ilości cytryny również bardzo ciekawa. Koniecznie spróbuj naszej wersji :)
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Plastry |
karp
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz biały
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |