2

Składniki

2 Szklanki
ingridient
Lubella Mlekołaki Cinisy
1 Sztuka
budyń waniliowy
500 Mililitrów
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przygotuj budyń według instrukcji na opakowaniu.
  2. Na dnie pucharka układamy grubą warstwę płatków Mlekołaki Cinisy a na nią wylewamy część budyniu.
  3. Nakładamy na niego kolejną warstwę płatków i zalewamy pozostałą częścią budyniu. Wierzch oprószamy cynamonem.

Podobne przepisy

Cynamonowe zawijańce

Przepis
Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

Toffi

Przepis
Średni Do 1 godz
Toffi

Wianek drożdżowy z serem i konfiturą truskawkową

Przepis
Średni Do 3 godz
Wianek drożdżowy z serem i konfiturą truskawkową

Puszysty sernik z kokosem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Puszysty sernik z kokosem

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb w lamparcie cętki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!