2

Składniki

2 Szklanki
ingridient
Lubella Mlekołaki Cinisy
1 Sztuka
budyń waniliowy
500 Mililitrów
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przygotuj budyń według instrukcji na opakowaniu.
  2. Na dnie pucharka układamy grubą warstwę płatków Mlekołaki Cinisy a na nią wylewamy część budyniu.
  3. Nakładamy na niego kolejną warstwę płatków i zalewamy pozostałą częścią budyniu. Wierzch oprószamy cynamonem.

Podobne przepisy

Cynamonowe zawijańce

Średni Do 40 min.

Toffi

Średni Do 1 godz.

Wianek drożdżowy z serem i konfiturą truskawkową

Średni Do 3 godz.

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz.

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz.

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz.

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 20 min.

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 20 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!