Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne curry z ciecierzycą, szpinakiem i ketchupem to sycące i rozgrzewające danie. Idealne na chłodne dni ;)
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Łyżka |
Pasta curry
|
|
400 | Gramów |
Ciecierzyca konserwowa
|
|
1 | Puszka |
Mleczko kokosowe
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
Przyprawa curry
|
|
0.25 | Łyżeczki |
Wędzona papryka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Pęczek |
kolendra
|
|
2 | Pęczki |
Szpinak świeży
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |