Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cukinie w zalewie curry to wbrew pozorom szybkie do przygotowania pikle na zimę. Z przepisu wychodzi ok. 8 słoików po 400 ml.
10 | Sztuk |
Cukinia młoda zielona i żółta
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
200 | Mililitrów |
Ocet 10%
|
|
1 | Łyżeczka |
Ziarna gorczycy
|
|
1.5 | Szklanki |
woda
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Natka pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
Opakowanie przyprawy curry
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
Soli
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |