Cukinia faszerowana kaszanką

m7
Cukinia faszerowana kaszanką

0

0 / 0

nieco inna kombinacja

6

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szcz. sól, pieprz

1 szt. cukinia

4 łyżka musztarda

4 łyżka ketchup kotlin łagodny

1 łyżka chrzan krakus

20 dek. kaszanka

Przygotowanie


1

Cukinię przekroić na połowę i wydrążyć środek.

2

Kaszankę rozdrobnić widelcem, z dodatkiem chrzanu,

3

soli, pieprzu, oleju i łyżki musztardy. Farszem

4

napełniamy cukinię. Układamy na blasze i pieczemy

5

do momentu, gdy cukinia będzie miękka.

6

Podajemy z odrobiną musztardy i ketczupu.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły