Cukinia faszerowana kaszanką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Cukinia faszerowana kaszanką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973782163.jpeg&w=3840&q=75)
nieco inna kombinacja
0
0 / 0
nieco inna kombinacja
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
1 szt. cukinia
4 łyżka musztarda
4 łyżka ketchup kotlin łagodny
1 łyżka chrzan krakus
20 dag. kaszanka
Przygotowanie
1
Cukinię przekroić na połowę i wydrążyć środek.
2
Kaszankę rozdrobnić widelcem, z dodatkiem chrzanu,
3
soli, pieprzu, oleju i łyżki musztardy. Farszem
4
napełniamy cukinię. Układamy na blasze i pieczemy
5
do momentu, gdy cukinia będzie miękka.
6
Podajemy z odrobiną musztardy i ketczupu.