0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
cukinia
4 Łyżki
musztarda
4 Łyżki
ketchup
1 Łyżka
ingridient
chrzan Krakus
20 Dekagramów
Kaszanka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cukinię przekroić na połowę i wydrążyć środek.
  2. Kaszankę rozdrobnić widelcem, z dodatkiem chrzanu,
  3. soli, pieprzu, oleju i łyżki musztardy. Farszem
  4. napełniamy cukinię. Układamy na blasze i pieczemy
  5. do momentu, gdy cukinia będzie miękka.
  6. Podajemy z odrobiną musztardy i ketczupu.

Opis

nieco inna kombinacja

Podobne przepisy

Podpłomyk z botwiną, szynką parmeńską i serem feta

Łatwy Do 40 min
Podpłomyk z botwiną, szynką parmeńską i serem feta

Suflet serowy z dżemem wiśniowym z płatkami róży

Średni Do 1 godz
Suflet serowy z dżemem wiśniowym z płatkami róży

Tartaletki z łososiem

Łatwy Do 1 godz
Tartaletki z łososiem

Babka cytrynowa

Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!