Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
cukinia
4 Łyżki
musztarda
4 Łyżki
ketchup
1 Łyżka
chrzan
20 Dekagramów
Kaszanka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Cukinię przekroić na połowę i wydrążyć środek.
  2. Kaszankę rozdrobnić widelcem, z dodatkiem chrzanu,
  3. soli, pieprzu, oleju i łyżki musztardy. Farszem
  4. napełniamy cukinię. Układamy na blasze i pieczemy
  5. do momentu, gdy cukinia będzie miękka.
  6. Podajemy z odrobiną musztardy i ketczupu.

Opis

nieco inna kombinacja

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!