Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyjątkowy przepis na cieniutkie Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym. Receptura przygotowana przez Mateusza z MasterChef Junior.
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
3 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Sztuka |
serek mascarpone
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |