Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Corn dog, znany również jako hot dog na patyku, to popularne amerykańskie danie uliczne. Jest to kiełbaska owinięta w ciasto kukurydziane i smażona na głębokim oleju. To świetny wybór na różnego rodzaju imprezy, pikniki lub smaczną przekąskę. Corn dogi są idealne do jedzenia w ruchu, gdyż można je trzymać za patyk i jeść bez użycia sztućców. Można je również podawać na talerzu, podając ulubione sosy jako dodatek. Są one doskonałe w połączeniu z musztardą, keczupem lub sosem barbecue. Możesz je serwować również w zestawie z frytkami, sałatką lub innymi ulubionymi dodatkami. Smacznego!
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
Kiełbaski
|
|
1.5 | Szklanki |
Mąka kukurydziana
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
3 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
cukier
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
6 | Sztuk |
Patyczki do szaszłyków
|
|
500 | Mililitrów |
Olej roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |