Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwielbiam seler i warzywa. Cordon bleu mozna podawać z buraczkami i piure ziemniaczane. Taki mały przykładzik :)
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Seler korzeń
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
Plastry żółtego sera
|
|
4 | Sztuki |
Plastry szynki
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
4 | Dekagramy |
mąka pszenna tortowa
|
|
10 | Dekagramów |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |