Example thumb
1

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
sól
100 Gramów
bułka tarta
40 Gramów
ingridient
mąka Lubella Puszysta tortowa
1 Sztuka
Seler korzeń
2 Sztuki
jaja kurze całe
4 Sztuki
ser żółty
4 Sztuki
szynka
1 Łyżka
sok z cytryny
1 Łyżka
olej słonecznikowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Seler obieramy i gotujemy z sokiem z cytryny (nie może być zbyt miękki). Po 2 plasterki selera przekładamy plastrem szynki i sera.
  2. Panierujemy w mące, jajach a na końcu w bułce tartej.
  3. Pieczemy na oleju.

Opis

Pyszne kotleciki z selera.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!