Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Danie, które światowy rozgłos zyskało w latach 50-tych XX wieku - pochodzące ze Szwajcarii Cordon Bleu to pyszne połączenie szynki i sera z chrupiącą panierką. Nasza propozycja to genialna wariacja na temat tej potrawy z dodatkiem selera.
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
100 | Gramów |
bułka tarta
|
|
1 | Sztuka |
Seler korzeń
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
ser żółty
|
|
4 | Sztuki |
szynka
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |