Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyjątkowo smakowita potrawa regionalna z Lelowa. Warto jej spróbować i jednocześnie zakosztować unikalnej tradycji kulinarnej.
2 | Kilogramy |
ziemniaki
|
|
1.5 | Kilograma |
żeberka wieprzowe
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
1 | Kostka |
Słonina
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |