Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne dietetyczne danie dla 4 osób z koperkiem, który ułatwia trawienie.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
0.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
5 | Sztuk |
liść laurowy
|
|
10 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
10 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
4 | Łyżki |
koper ogrodowy
|
|
80 | Dekagramów |
Cielęcina
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |