Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciecierzyca jest mało popularna, ale smaczna, więc warto ją promować.
2 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
200 | Gramów |
Ciecierzyca
|
|
20 | Gramów |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
nać pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej