Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne ciasto na jesienną chandrę, czyli połączenie słodkiego ciasta, kwaskowatych śliwek i aromatycznego cynamonu. To najlepsze, jesienne połączenie smaków. Przekonaj się!
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
250 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
250 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
0.5 | Kilograma |
śliwki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |