Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z powidłami wcale nie jest tak trudne i czasochłonne jak może się wydawać. Połączenie kruchego ciasta, słodkiej bezy i kwaskowatych powideł jest wyśmienite. Polecamy wypróbować ten przepis.
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
2 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
masło
|
|
3 | Łyżki |
śmietana
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
40 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
20 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
10 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
5 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |