Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niezwykle kruche ciasto z kwaśnymi porzeczkami i słodką, lekką pianką. Pyszne, aromatyczne i łatwe w przygotowaniu - w sam raz na letni deser!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
1 | Szklanka |
Porzeczki czarne
|
|
1 | Szklanka |
Porzeczki czerwone
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
5 | Sztuk |
białko jaja kurzego
|
|
10 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
5 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |