Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne ciasto z kremem budyniowym, orzechami i kwaśną nutą czarnej porzeczki. Ciasto zasmakuje wszystkim, którzy lubią bakalie.
1 | Kostka |
margaryna mleczna
|
|
0.75 | Kostki |
masło
|
|
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
rodzynki
|
|
100 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
3 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
4 | Łyżki |
śmietana
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
15 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |