Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pięknie wygląda i super smakuje. Polecamy przepis na nieoczywiste połączenie smakowe, czyli ciasto z bitą śmietaną i masą mandarynkową. Lekkie, orzeźwiające, pyszne.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
800 | Gramów |
Mandarynki w syropie
|
|
3 | Szklanki |
sok pomarańczowy
|
|
0.25 | Szklanki |
woda
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
5 | Łyżek |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
25 | Dekagramów |
herbatniki
|
|
0.5 | Litra |
śmietana 36%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |