Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rewelacyjne w smaku ciasto z masą jabłkową i bitą śmietaną zadowoli każde podniebienie. Idealnie sprawdzi się na uroczyste spotkania.
500 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Kilogram |
jabłka
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.25 | Szklanki |
woda
|
|
0.75 | Szklanki |
kasza manna
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
galaretka cytrynowa
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
5 | Łyżek |
cukier puder
|
|
2 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
10 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
0.5 | Szklanki |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |