Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Truskawki są przepyszne w każdej postaci, połączone z ciastem kakaowym i lekką pianką tworzą efektowny deser ♥
Ciasto półkruche: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Pianka: |
|||
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Opakowanie |
Budyń śmietankowy bez cukru
|
|
Dodatkowo: |
|||
400 | Gramów |
truskawki
|
|
0.25 | Szklanki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |