Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z kremem kokosowym i dżemem porzeczkowym to idealne połączenie - słodki krem z dodatkiem białej czekolady i kwaskowaty dodatek dżemu z czarnej porzeczki świetnie współgrają. Polecamy wypróbować ten przepis na spotkanie z najbliższymi, będą zachwyceni.
biszkopt: |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
jajko
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
20 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
krem kokosowy: |
|||
200 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
250 | Gramów |
śmietana 36%
|
|
250 | Gramów |
Mascarpone
|
|
100 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
100 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
dodatkowo: |
|||
0.5 | Słoika | ||
![]()
Dżem 100% z owoców Czarna porzeczka
|
|||
70 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |