Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z kremem śmietanowo-jogurtowym i orzechami. Polecamy dla łasuchów i nie tylko, bo jest bardzo lekkie i bardzo smaczne. A w dodatku jest efektowny i pięknie wygląda po przekrojeniu.
40 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
2.5 | Szklanki |
wiórki kokosowe
|
|
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
0.6 | Szklanki |
cukier puder
|
|
5 | Dekagramów |
cukier
|
|
20 | Dekagramów |
Jogurt waniliowy
|
|
15 | Dekagramów |
masło
|
|
10 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |