Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyjątkowe danie dla całej rodziny - ciasto z kalarepą i szpinakiem. Potrawa bezmięsna - świetny składniki diety wegetariańskiej. Do przygotowania ciasta potrzebne będą następujące składniki: mąka pszenna, szpinak, ser pleśniowy, twarożek, śmietana, kalarepa, żółtko jaja kurzego, oliwa z oliwek, łyżka wody, proszek do pieczenia, gałka muszkatołowa, sól oraz nasiona słonecznika.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
Mąka Pełne Ziarno pszenna
|
|
150 | Gramów |
szpinak
|
|
60 | Gramów |
Ser pleśniowy
|
|
120 | Gramów |
Twarożek
|
|
100 | Gramów |
śmietana
|
|
1 | Sztuka |
Kalarepa
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżka |
woda
|
|
1 | Łyżka |
nasiona słonecznika
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
gałka muszkatołowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |