Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wykorzystaj owoce sezonowe i upiecz aromatyczne ciasto z jeżynami. Ciasto jeżynowe z galaretką to nieodzowny smak lata! Prosty przepis, a efekt murowany. Spróbujesz raz i pokochasz na zawsze ♥
140 | Gramów | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
Jajka
|
|
125 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
dodatkowo: |
|||
200 | Gramów |
maliny
|
|
200 | Gramów |
Jeżyny
|
|
2 | Sztuki |
Galaretka malinowa
|
|
4 | Łyżki |
Woda przegotowana
|
|
3 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
bita śmietana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |