Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z jagodami i kruszonką to prawdziwe niebo w gębie. Łatwe do przygotowania ciasto, zachwyci wszystkich, a degustacja nie skończy się na jednym kawałku.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
300 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
100 | Gramów |
migdały
|
|
400 | Gramów |
śmietana 36%
|
|
300 | Gramów |
Twaróg chudy
|
|
80 | Gramów |
cukier
|
|
500 | Gramów |
Jagody
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |