Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na pyszne ciasto z jabłkami, budyniem i kruszonką. To ciasto jest niesamowicie dobre i znika z talerzy w mgnieniu oka.
1.5 | Kilograma |
jabłka
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Litr |
mleko
|
|
450 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 12%
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
4 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |