Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Warstwowe ciasto z brzoskwiniami, budyniem brzoskwiniowo-pomarańczowym, herbatnikami i bitą śmietaną poleca się na niedzielę lub spotkanie z rodziną. Ciasto jest pyszne, lekkie i wbrew pozorom nieskomplikowane.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
200 | Gramów |
herbatniki
|
|
200 | Gramów |
Herbatniki kakaowe
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1.5 | Szklanki |
sok pomarańczowy
|
|
5 | Sztuk |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
Brzoskwinia
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
2 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
0.5 | Litra |
śmietana 36%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |